Zaterdaghulp gezocht! (gastheer/vrouw)

Tasteful Ulft is op zoek naar een enthousiaste zaterdag hulp!
Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor de zaterdag? Heb je een passie voor de bediening en ben je klantgericht? Dan is Tasteful op zoek naar jou! Wij zijn een gezellige lunchroom en maaltijdservice in Ulft en we zoeken een enthousiaste zaterdaghulp om ons team te versterken.
Functieomschrijving
Als zaterdaghulp bij Tasteful ben je het visitekaartje van onze winkel. Je verwelkomt klanten met een glimlach, bedient hen vanaf binnenkomst tot het moment dat ze de deur uit gaan. Je assisteert bij het klaarmaken van bestellingen, verpakt producten en houdt de winkel netjes en opgeruimd. Kortom, een veelzijdige functie waarin je zowel klantcontact hebt als meewerkt in de dagelijkse werkzaamheden.
Wat vragen we van jou?
–       Je bent beschikbaar op zaterdagen en eventueel tijdens vakantieperiodes.
–       Je bent klantgericht, vriendelijk en hebt goede communicatieve vaardigheden.
–       Je bent een teamspeler en kunt ook zelfstandig werken.
Wat bieden wij jou?
–       Een leuke en afwisselende bijbaan in een gezellige werkomgeving.
–       Een team van enthousiaste collega’s waar je veel van kunt leren.
Over Tasteful
De naam zegt het al, maar bij lunchroom Tasteful in Ulft vind je allerlei lekkere gerechten op één menukaart. In september 2010 zijn wij een uniek concept gestart. Een concept dat een combinatie van een lunchroom en maaltijdservice betreft. Je kunt bij ons komen lunchen, koffie drinken, de krant lezen, maar ook een maaltijd ophalen of laten bezorgen.
Heb jij interesse in deze functie als zaterdaghulp bij Tasteful? Neem contact met ons op via onze mail: info@tasteful-ulft.nl, of bel naar +31 (0) 315 681 713. We kijken ernaar uit om van je te horen!