Tasteful Maaltijdconcept

Tasteful Maaltijdconcept

Het Tasteful maaltijdconcept bestaat iedere week uit 9 verschillende soorten maaltijden. Gevarieerd in pasta maaltijden, stamppot maaltijden en aardappelen, groente en vlees of vis maaltijden. Voor de liefhebber hebben wij ook soep. Mocht u bij iedere bestelling soep willen, dan is dat mogelijk. Wij beschikken over diverse soorten soepen.

HOUDBAARHEID

De maaltijden worden vers gekookt, u kunt ze 2 a 3 dagen bewaren in de koelkast. Enkele maaltijden kunt u ook invriezen. Mocht u ze willen in vriezen, let er dan wel op om de maaltijden tijdig uit de vriezer te halen, en rustig te laten ontdooien.

BEZORGEN

De maaltijden worden 3 dagen in de week bezorgd, dinsdag – donderdag en zaterdag.
Wij bezorgen in de volgende plaatsen:
o Gaanderen
o Terborg
o Etten
o Silvolde
o Ulft
o Gendringen
o Megchelen
o Varsselder
o Varsseveld

Dinxperlo, Breedenbroek, Voorst, Sinderen, Bontebrug, Westendorp en Wieken.

Update: sinds kort bezorgen wij ook in S ‘herenberg en Zeddam.

BESTELLEN
Om de week op donderdag hebben wij een nieuwe maaltijdlijst, de maaltijdlijst wordt donderdags bij de maaltijden bezorgd of anders bij u in de brievenbus gedaan. Zaterdags kunt u de maaltijdlijst mee terug geven aan de chauffeur, mocht u zaterdags geen maaltijden ontvangen dan kunt u de lijst door bellen of bij ons in de brievenbus doen.

Inleveren via onze email: info@tasteful-ulft.nl

Inleveren via WhatsApp: maak een foto van de volledig ingevulde lijst en stuur naar: 0611232957. (bellen kan op 0315-681713)